Om oss

Hos oss er ærlighet og punktlighet en selvfølge. Det betyr at vi kommer når det passer for deg, og vi er der til avtalt tid. 

Elektro Partner AS

Vi hjelper deg med løsninger og produkter som både er flotte å se på, tilfredsstiller alle krav til sikkerhet og kan gi økt lønnsomhet. Velger du oss som din elektrikeren, får du produkter og løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi leverer kvalitet i alle ledd, som gjør at våre løsninger varer.

Elektro Partner AS er liten men flexibel Elektroentrepenør som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergens området. Vi ufører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene. Fordi ingen behov er like, setter vi av god tid til å planlegge sammen med våre kunder. Våre dyktige fagfolk planlegger og gir råd slik at våre kunder får de løsningene de både har behov for og gjerne ønsker seg.

Elektro Partner er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kun kvalitets produkter og løsninger fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

electric-4198293_1920

Våre Godkjenninger

  • Elektroinstallatør gr.L
  • Godkjent opplæringsbedrift
  • Nelfo’s fastelektrikker avtalte
  • FG Brann forebyggende el-kontroll
electrician-2755682_1920